3rd Wave Coffee...Στόχος αυτού του νέου κύματος είναι να δημιουργηθεί μια αλυσίδα μεταξύ του farmer, του roaster και του barista που σκοπό έχει την ανάδειξη του καφέ σε τέχνη.....

Δευτέρα 8 Αυγούστου 2011

COFFEE ANALYSIS CENTER in korea...


Το καβούρντισμα του καφέ είναι μια διαδικασία πυρόλυσης που αυξάνει σημαντικά τη χημική πολυπλοκότητά του. Το άρωμα του πράσινου καφέ περιέχει περίπου 250 διαφορετικές πτητικές ουσίες, ενώ το άρωμα του πυρόλυσης πάνω από 800.Δείτε το βίντεο και θα καταλάβετε.....Πηγη.http://nio.pblogs.gr/176387.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου